Workshops


LC VB organiseert regelmatig workshops waarbij verschillende taalaspecten aan bod komen. We geven u de mogelijke formules.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@lcvb.be.

Formule GOUD

Opfrissing van de spellingregels: Wat schrijf je aan elkaar, hoe vervoeg ik nu weer de werkwoorden (beantwoord(t) u die vragen?), hoe zit het met de verengelsing van de werkwoorden (ge-updated/geüpdatet?), welke leestekens gebruik je waar, wat met hen/hun,... Deze workshop eindigt met een quiz met een prijsje voor de winnaar.
Publiek: iedereen.

Formule PLATINUM

Training zakelijk schrijven voor het opstellen van een professionele mail of brief met de juiste opmaak. Open ik met Hoogachtend en sluit ik af met Mvg (neen!), mag ik emoticons gebruiken of afkortingen, hoe moet de lay-out eruit zien? Hierbij komen ook de basisspellingregels aan bod.
Publiek: professionele taalgebruikers, van management-assistent tot middenkader en management.

Formule DIAMANT

Complete training Spelling & Grammatica - Een doorgedreven training waarbij we grammaticale moeilijkheden en spellingvalkuilen bekijken en we de basisregels even doornemen.
Publiek: zeer geschikt voor taalkundigen of mensen die met teksten werken zoals copywriters, vertalers en schrijvers.

Elk type workshop is uiteraard doorspekt met (basis)spellingregels. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

Workshops op locatie 2019

Zaterdag 19 januari 2019 Bibliotheek Genk Spellingworkshop GOUD
Zaterdag 30 maart 2019 Bibliotheek Genk Complete training DIAMANT
Zaterdag 1 juni 2019 Bibliotheek Genk Zakelijk schrijven PLATINUM

Op aanvraag kunnen er andere data geboekt worden.

Prijs op locatie

Elke workshop duurt van 10u15 tot 16u met een middagpauze, parking en eetgelegenheid nabij. Inbegrepen voor iedere deelnemer: ontbijt, relevant boekenpakket, schrijfgerei.
Prijs: € 95,00 per persoon.

Prijs in uw bedrijf

We bieden deze workshops aan als in-company training voor een groep van maximum 15 personen. Hierbij ontvangt iedere cursist een nuttig boekenpakket, schrijfgerei en wordt er een quiz gehouden. De workshop duurt 4u.
Prijs: € 1.195,00 excl. btw.