Taalworkshops


LC VB organiseert regelmatig workshops waarbij verschillende taalaspecten aan bod komen. We geven u de mogelijke formules.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@lcvb.be.

Workshop TAALVRIEND

Opfrissing van de spellingregels: Wat schrijf je aan elkaar, hoe vervoeg ik nu weer de werkwoorden (beantwoord(t) u die vragen?), hoe zit het met de verengelsing van de werkwoorden (ge-updated/geüpdatet?), welke leestekens gebruik je waar, wat met hen/hun,... Deze workshop eindigt met een quiz met een prijsje voor de winnaar.
Publiek: iedereen welkom!
Prijs: € 75,00 per persoon.

Workshop TAALKENNER

Training zakelijke taal voor het opstellen van een professionele mail of brief met de juiste opmaak. Open ik met Hoogachtend en sluit ik af met Mvg (neen!), mag ik emoticons gebruiken of afkortingen, hoe moet de lay-out eruit zien? Hierbij komen ook de basisspellingregels aan bod.
Publiek: mensen die vaak professionele mails moeten schrijven, taalliefhebbers, mensen met een goede basis van de grammatica maar die hun kennis willen opfrissen of bijschaven.
Prijs: € 85,00 per persoon.

Workshop TAALBAAS

Complete training Spelling & Grammatica - Een doorgedreven training waarbij we grammaticale moeilijkheden en spellingvalkuilen bekijken en we de basisregels even doornemen.
Publiek: zeer geschikt voor taalkundigen of mensen die met teksten werken zoals copywriters, vertalers en schrijvers. We gaan hier sneller over de basisgrammatica en duiken dieper in de echte knelpunten.
Prijs: € 95,00 per persoon.

Elk type workshop is uiteraard doorspekt met (basis)spellingregels. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

Workshops op locatie 2020

Data komen er snel aan Locatie te bepalen Workshop TAALVRIEND
Data komen er snel aan Locatie te bepalen Workshop TAALKENNER
Data komen er snel aan Locatie te bepalen Workshop TAALBAAS

Op aanvraag kunnen er meer data geboekt worden.

Prijs op locatie

Elke workshop duurt van 10u15 tot 16u met een middagpauze, parking en eetgelegenheid nabij. Inbegrepen voor iedere deelnemer: ontbijt, relevant boekenpakket, schrijfgerei.

Prijs in uw bedrijf

We bieden deze workshops aan als in-company training voor een groep van maximum 10 personen. Hierbij ontvangt iedere cursist een nuttig boekenpakket, schrijfgerei en wordt er een quiz gehouden. De workshop duurt 4u.
Prijs: € 995,00 excl. btw.